Voorbeeld van erfelijkheid

Ook als de mogelijke vader gestorven is, kan men door middel van een vaderschapstest onderzoeken of meerdere kinderen dezelfde vader hebben. Meer informatie en daarmee een hogere zekerheid van de afstamming bekomt men wanneer men de moeder of familie van de vader in de kindertest betrekt. Zou het resultaat van een DNA-onderzoek niet genoeg informatie leveren om 100% zekerheid te geven, moeten DNA-vingerafdrukken van meerdere personen uit de bekende afstammingslijn genomen worden.

Door overeenkomstige berekeningen (simulaties) kunnen we voor het begin van een DNA-onderzoek vaststellen, met welke waarschijnlijkheid men een graad van verwantschap kan nawijzen. Hoe meer informatie er beschikbaar is (aantal onderzochte personen en DNA-onderzoeken), hoe zekerder is het resultaat.

Verschillend van onderzoek tot onderzoek kunnen we verwantschapskenmerken tot 32 DNA-sporen uitvoeren. Bij een vaderschapstest onderzoeken we in de regel tot 32 DNA-sporen. Zouden de ouders niet beschikbaar zijn voor een test, kan ook familie (broers, zussen, grootouders, etc) getest worden om zekerheid te krijgen over de afstamming.

gratis test set
bestellen >>

You only pay, when you return the signed contract.

Hotline
+49 551 500 72 999

We are happy to assist you.

bj-diagnostik GmbH is accredited by DAkkS to ISO 17025.
Accredited by DAkkS (national accreditation body for the Federal Republic of Germany) to the ISO 17025 international standard for paternity and family relationship testing