Bruikbaar voor de rechtbank

Zou een vaderschapstest een bruikbaar rapport worden voor de rechtbank, dan moeten meerdere voorwaarden vervult worden. Als eerste moet de identiteit, voor de proefopname, door een geautoriseerd persoon vast gesteld worden. Hiervoor zijn alleen onafhankelijke getuigen, bv. een advokaat, een huisarts, enz. geschikt. Deze maakt een akte over de proefopname aan en stuurt die voor het DNA- onderzoek aan ons terug. Passende formularen, die door de getuigen ingevult moeten worden, zijn van bj-diagnostik voor de vaderschapstest Standaard beschikbaar. Met dit formulier kan de identiteit van de testpersonen bij de proefopname door een getuigen vastgesteld worden.

Als uitbreiding der DNA- systemen bieden we onderzoeken uit meerdere systeemcategorieen aan, bv. die van de rechtbank meestal geeiste bloedonderzoek uit het systeem categorie Erythrozyten-Membraan-Anti gen. Deze tests worden altijd aan de hand van een bloedproef (bij kinderen eerst na de achste maand) uitgevoerd en kann bij een vaderschapstest alleen tegen toeslag besteld worden.

gratis test set
bestellen >>

You only pay, when you return the signed contract.

Hotline
+49 551 500 72 999

We are happy to assist you.

bj-diagnostik GmbH is accredited by DAkkS to ISO 17025.
Accredited by DAkkS (national accreditation body for the Federal Republic of Germany) to the ISO 17025 international standard for paternity and family relationship testing