Broer, zuster test

In principe is het mogelijk, op grond van een genetisch profiel, een antwoord te geven op de vraag of twee of meerder personen broer of zus van elkaar zijn (indirekte vaderschapstest).

Daar voor nodig is een DNA-analyse van de betreffende personen. Is er ook een analyse van de biologische vader, moeder beschikbaar, is het resultaat veel precieser. Verschillend van constellatie en grootte der onderzoek kunnen we een waarde van 99,0 % bereiken.

Zijn de in vragen komende personen mannelijk, dan kunnen we door hulp van de Y-chromosomalertester de afstammingslijn onderzoeken om een indirekte vaderschaptest door te voeren en bekomen daardoor een zeer precies resultaat over de verwantschapsgraad.

bj-diagnostik te Göttingen (Duitsland) is een van de weinige firmas in de wereld die complexe afstammings verhoudingen door middel van DNA-analyse verwerken kan.

Compliseerde mathematische analyses kunnen in korte tijd en voor een gunstige prijs onderzocht worden.

Voor elk onderzoek word de hoogste waarschijnlijkheid en de beste hypothese berekend. Voor het onderzoek benodigen we speekselproeven of ander proefmateriaal.

gratis test set
bestellen >>

You only pay, when you return the signed contract.

Hotline
+49 551 500 72 999

We are happy to assist you.

bj-diagnostik GmbH is accredited by DAkkS to ISO 17025.
Accredited by DAkkS (national accreditation body for the Federal Republic of Germany) to the ISO 17025 international standard for paternity and family relationship testing