DNA Vaderschapstest bj-diagnostik GmbH

Persoonlijk advies en laboratatorium analyse bij de vaderschapstest, de verwantschaps­onderzoek: Bij 23 DNA-sporen, deze testen we routine gewijs, kunnen resultaten tussen >99,99999 % bereikt worden.

  • Vaderschapstest Basic vanaf 179 Euro
    (voor particulieren)
  • Vaterschapstest Premium vanaf 269 Euro
    (rechtsgeldig DNA-onderzoek)

Vaderschapstest in Video:

De betaalbare vaderschapstest

Persoonlijk advies en laboratorium analyse bij de vaderschapstest - de verwantschaps­onderzoek. Dit advies wordt door onze klanten hoog ingeschat. Test eerst zelf en bel ons dan op, schrijf een e-mail of bestel direkt een kosteloos onderzoekingspakket voor de DNA vaderschapstest.

U kan problemen of test aanvragen direkt met de wetenschappers uit ons labo bespreken. Alle ons beschikbare daten, bij een vaderschapstest, worden strikt vertrouwelijk behandelt. Dit labo wordt geleid door Dr. Michael Jung. Dr. Jung is lid van het International Society for Forensic Genetics.

Hebt u de vaderschapstest uitsluitend voor privé doeleinden of ter oriëntering nodig?

Dan kunt u de staalname thuis uitvoeren. Geieve erop te letten dat de test niet als bewijsmiddel voor overheidsinstanties en rechtbanken kan worden gebruikt, aangezien er voor de proeven geen sluitende bewijsketting bestaat: Bestel onze Basic-Test (gratis Testset).

Wil u het vaderschapsattest voorleggen bij overheidsinstanties of wil u het in rechtzaken gebruiken (nu of eventueel op een later tijdstip)?

Dan moet, teneinde de identiteit van de testpersoon veilig te stellen, de staalafname gebeuren onder toezicht van een objectieve getuige (bijvoorbeeld bij de dokter, bij het Ministerie voor Gezondheid, bij andere overheidsinstanties, bij een advocaat enz.). De getuige moet het staal vervolgens onmiddellijk naar ons labo opsturen (sluitende bewijsketting om manipulaties uit te sluiten): Bestel onze Premium-Test (gratis Testset).

vaderschapstest zonder vader, relatie test

In principe is het mogelijk, op grond van een genetisch profiel, een antwoord te geven op de vraag of twee of meerder personen broer of zus van elkaar zijn, ook als de mogelijke vader gestorven is (indirekte vaderschapstest).

Daar voor nodig is een DNA-analyse van de betreffende personen. Is er ook een analyse van de biologische vader, moeder beschikbaar, is het resultaat veel precieser. Verschillend van constellatie en grootte der onderzoek kunnen we een waarde van 99,0 % bereiken.

Zijn de in vragen komende personen mannelijk (bij voorbeeld broer / broer, grootouder / kleinkind), dan kunnen we door hulp van de Y-chromosomalertester de afstammingslijn onderzoeken om een indirekte vaderschaptest door te voeren en bekomen daardoor een zeer precies resultaat over de verwantschapsgraad.

bj-diagnostik is een van de weinige firmas in de wereld die complexe afstammings verhoudingen door middel van DNA-analyse verwerken kan. Compliseerde mathematische analyses kunnen in korte tijd en voor een gunstige prijs onderzocht worden.

gratis test set
bestellen >>

You only pay, when you return the signed contract.

Hotline
+49 551 500 72 999

We are happy to assist you.

bj-diagnostik GmbH is accredited by DAkkS to ISO 17025.
Accredited by DAkkS (national accreditation body for the Federal Republic of Germany) to the ISO 17025 international standard for paternity and family relationship testing