DNK test očinstva, bj-diagnostik GmbH

bj-diagnostika GmbH, koja se specijalizirala za dokazivanje očinstva na osnovu DNK, osnovana je 1998 u Gisenu (Njemačka). Mi testiramo 23 vrijednosti lokusa s maksimalnom mogućnosti od 99.999999% pozitivno (a 100% ishod negativnog riješenja).

  • DNK test očinstva Basic od 179 Euro
    (Privatno izdani nalog za testiranje kod bj-diagnostik uvijek je jeftin.)
  • DNK test očinstva Premium od 269 Euro
    (za upotrebu u općini, uredu za mladež, uredu za strance ili za sud).

bj-diagnostik test za utvrđivanje očinstva

bj-diagnostika, koja se specijalizirala za dokazivanje očinstva na osnovu DNK, osnovana je 1998 u Gisenu (Giessen).

Nadležnost i kvalitet našeg testa za dokazivanje očinstva provjerava se više puta godišnje od strane neutralnih organizacija. Najbolje certifikate za suđene dobivamo od forenzičke komisije, pravno-medicinskog i kriminalističko-tehničkog instituta u Njemačkoj (Gednap).

Sve što vas interesuje u vezi testa, kao na primjer cijena, možete pitati putem telefonskog poziva na broj: +49 551 50072999

Besplatni komplet set testa (dva tamponalna štapića, ugovor i sve potrebne formulare) možete telefonski naručiti. Naš DNK test za utvrđivanje očinstva možete naći i u svim apotekama diljem Njemačke. Najbrže ide ako naručite direkno kod nas.

Test za utvrđivanje krvnog srodstva

DNK srodstveni test – ako je potecijalni otac mrtav. Provjeravaju se genetska obilježja, koje su dijeca jednakim dijelom naslijedila od oca i majke.

Test je takođe moguće indirektno dokazati iako se potencijali otac ne testira. Riječ bratski test koristimo kod indirektnog testiranja očinstva kao i indirektnog ustanovljavanja krvnog srodstva. Znači DNK-analizom testiraju se samo brat i sestra, a ponekad se uzima i rod od mogućeg oca (npr. brat ili sestra mogućeg oca).

U principu se može i na osnovu genetskog otiska prsta (DNK-profila) dokazati dali su dvije ili više osoba polubraća/-sestre, pravi brat/sestra ili nisu u krvnom srodstvu. Ishodak brat/sestra testa je precizniji ako imamo na raspolaganju strica, tetku ili majku, tj. ako možemo da testiramo brata, sestru ili majku mogućeg oca.

set testa naručite
besplatno >>

Plaćanje izvršite tek nakon što nam pošaljete ispunjene formulare.

Hotline
+49 551 500 72 999

Contact Dr. rer. nat. Michael Jung and his team.

Vaterschaftstest: Akkreditiertes Qualitätslabor für Abstammungsanalysen - bj-diagnostik GmbH